Professionals in vloerverwarming

Wij hebben een breed assortiment hoogwaardige producten voor vloerverwarming- en koeling.
Ook verzorgen wij desgewenst de montage.

Vloerverwarming

Vloerverwarming verwarmt de vloer van een vertrek gelijkmatig door middel van warmtestraling of radiatie. Omdat de vloer met een lage temperatuur wordt verwarmd en een egaal oppervlak heeft, is er nauwelijks sprake van convectie. Hierdoor ontstaat een heel aangename temperatuur

warmte opslag

Koude-warmteopslag of koude- en warmteopslag, is een methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. De techniek wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen en/of te koelen.

warmtepomp

Een warmtepompboiler is een ecologisch alternatief voor traditionele verwarmingsinstallaties. Een warmtepomp haalt energie uit natuurlijke bronnen zoals water, grond en lucht om uw woning te verwarmen en te voorzien van warm water.

installatie materialen

Ook hebben wij hier bij SFS systems een groot assortiment van hoogwaardige installatie materialen

Professionals in vloerverwarming

Sinds 2013 levert SFS Systems al producten, diensten en algemene ondersteuning bij verwarmingssystemen. Wij zijn trots op onze brede klantenkring, van particuliere huiseigenaren en huurders tot bedrijven gespecialiseerd in verbouwen, klussen en reparaties. Ons ervaren team deskundigen op het gebied van verbouwingen zijn toegewijd aan het ondersteunen, inspireren en verschaffen van praktische informatie aan onze klanten.

Bij SFS Systems helpen wij iedereen, ongeacht de grootte van jouw project. wij zijn er om jou te helpen waar mogelijk, zodat jouw project niet anders kan dan slagen.