Projecten

Een kleine greep uit onze onlangs afgeronde projecten.

Mussenstraat Echt

In opdracht van BAM Wonen en in samenwerking met Spie hebben wij voor Zuyderland een woonzorgcentrum met 42 psychogeriatrische eenheden en 48 somatiekkamers gerealiseerd, inclusief gemeenschappelijke voorzieningen zoals een restaurant en kantoorruimten.
Deze 8500m2 vloerverwarming is in fases gerealiseerd en gemonteerd op zowel tackerplaat als draadnetten.

Bekijk meer

Watertoren Schimmert - De Reusch

De Reus van Schimmert. Zo noemt men de 38 meter hoge watertoren die boven zijn omgeving uittorent en Schimmert (een dorpje met 3.000 inwoners) in de wijde omtrek bekendheid geeft. Het rijksmonument is in 1926 volgens de Amsterdamse school gebouwd voor het opslaan van water en het regelen van de waterdruk. Nu, honderd jaar later, fungeert de toren als belevings- en educatiecentrum met het thema ‘eten en drinken van zover je kunt kijken’.

Dit prachtige monument is energie-efficiënter geworden door de door ons gemonteerde vloerverwarmingssystemen, hierdoor zijn de verschillende recreatiebestemmingen in dit pand op een comfortabele en efficiënte manier verwarmd.

De Vaart Hasselt

In hartje Hasselt hebben wij 34 appartementen voorzien van ons SFS Systems label Vloerverwarmingssysteem, deze luxe appartementen zijn gemonteerd op speciale geluidsisolatie en afgebonden op onze draadnetten.

Gazometersite Sint-Truiden

Dit gigantische Jongerencomplex in Sint-Truiden is in 2018 ook voorzien van onze efficiënte vloerverwarmingssystemen, Dankzij ons vakkundige werk kan de Gazometersite nu genieten van een efficiënte en comfortabele verwarming. Wij zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de duurzame transformatie van dit historische complex.

Ons team heeft de vloerverwarming professioneel geïnstalleerd en getest om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal functioneert. Door de gelijkmatige verdeling van warmte over de vloer wordt er minder energie verbruikt dan bij traditionele radiatoren. Bovendien neemt vloerverwarming geen extra ruimte in beslag, wat een belangrijke overweging was bij de renovatie van dit historische gebouw.

Heeft u nog vragen?